униформи
5 posters
Страница 1 от 1
униформи
важна е униформата , трябва вида на персонала да е отговарящ на поста им и да е желан спрямо персонала , ако някой има някакви идей или предпочитания нека обсъждаме
поздрави колеги !
поздрави колеги !
SiC- Брой мнения : 3
Униформи
Здрасти,
Относно униформи, при смяната със зимни, ще бъдете уведомени и ще бъде взето предвид желанието на служителите.Ще ви бъдат предложени модели или очаквам от вас предложение.Всяко мнение или желание е важно за нас.
Благодаря
Относно униформи, при смяната със зимни, ще бъдете уведомени и ще бъде взето предвид желанието на служителите.Ще ви бъдат предложени модели или очаквам от вас предложение.Всяко мнение или желание е важно за нас.
Благодаря
Униформи
Относно униформите, аз лично смятам, че те са нужни за различаването на персонала от клиентите. Според мен е нужно освен продавач - консултантите и касиерите , управителите също да имат униформа различна от нас (персонала ) или поне да носят бадж. Така когато те са сред нас клиента може да ги различи. Благодаря за вниманието
Leanna- Брой мнения : 6
Униформи
Вьпрос на време е всички в магазина да бадат с униформи.Смятам, че е по правилно и упревителите да носят такива, дори да са различни от тези на касиерите и консултантите.Можем да помислим за рекламни или информационни щампи по тях.
Униформи
Здравейте!
Имам предложение относно униформите : Освен тениските, които давате, би трябвало да има и долница. Естествено нещо късо ( като панталонки ) за лятото и нещо дълго за зимата
Очаквам мнения и подкрепа колеги
Имам предложение относно униформите : Освен тениските, които давате, би трябвало да има и долница. Естествено нещо късо ( като панталонки ) за лятото и нещо дълго за зимата
Очаквам мнения и подкрепа колеги
nedeva78- Брой мнения : 3
Re: униформи
С тениски зимата ще загазите.Ще имате вероятно суитшьрти и елеци /грейки/ като останалите магазини.Относно цветове и дизаин ще обсаждаме като наближи да се купуват.Има поне 2 месеца.
Re: униформи
Ако трябва да бъдем чесни униформите са "кофти".Работи се сред хора и би следвало да изглеждаме добре.Не мислите ли?Вярно е че персонала трябва да се различава от клиентите,но защо оранжавите блузи са мъжки???Ще имаме ли свесни униформи,които да ни стават,и в които ще изглеждаме добре.
juli- Брой мнения : 3
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|