Новия управител
4 posters
Страница 1 от 1
Новия управител
Какво мислите за новия управител в магазина във Вл-вово?
Аз не го харесвам. Опитва се да се прави на шеф.
Няма елементарната култура, на която учим децата си от малки и на която и ние сме научени
да казваме " добро утро" или " довиждане" и т.н.
Искам си старата зам.управителка Мария Омайска
Липсва на всички нас
Тя умееше да разговаря с нас, да ни бъде приятел и едновременно с това когато казваше нещо да се свърши ние го вършихме
Не мога да разбера на кого толкова не му се нравеше този вид отношения, че трябваше да я махнат
ИСКАМ МАРИЯ ОМАЙСКА ДА СЕ ВЪРНЕ ПРИ НАС
Аз не го харесвам. Опитва се да се прави на шеф.
Няма елементарната култура, на която учим децата си от малки и на която и ние сме научени
да казваме " добро утро" или " довиждане" и т.н.
Искам си старата зам.управителка Мария Омайска
Липсва на всички нас
Тя умееше да разговаря с нас, да ни бъде приятел и едновременно с това когато казваше нещо да се свърши ние го вършихме
Не мога да разбера на кого толкова не му се нравеше този вид отношения, че трябваше да я махнат
ИСКАМ МАРИЯ ОМАЙСКА ДА СЕ ВЪРНЕ ПРИ НАС
Zeta- Брой мнения : 5
Re: Новия управител
Този Г-н Управител незнае къде се намира,не е наясно със същноста на работата и не се старае да я разбере.Няма си на идея с каква стока разполагаме в склада,единственото което му прави впечатление е чистотата в търг.зала.Моето мнение е че няма подход за работа в такъв вид търг. обект като нашия.За Мария Омайска искам да знаете,че си разбираше от работата.Смело мога да заявя,че липсва на всички и никой не е имал за цел да се стигне до това положение.Искаме си я обратно.Моля ви да ни я върнете.
zxcv- Брой мнения : 2
Re: Новия управител
Здравейте
Аз съм на същото мнение.Този господин никога не ни поздравява сутрин,не може да отчита правилно касите,винаги прави грешки,няма елементарно понятие от тази работа .Не може да работи на каса.Искаме си Омайска .
Сношти например този господин каза "здравейте"когато си тръгвахме.Ами така се казва когато се видим сутрин.А не да минава покрай нас все едно ни няма.И какво е това отиване в заведение "Балкан" с приятели по време на работа .Изобщо не мисля че този човек е за тази работа.
Аз съм на същото мнение.Този господин никога не ни поздравява сутрин,не може да отчита правилно касите,винаги прави грешки,няма елементарно понятие от тази работа .Не може да работи на каса.Искаме си Омайска .
Сношти например този господин каза "здравейте"когато си тръгвахме.Ами така се казва когато се видим сутрин.А не да минава покрай нас все едно ни няма.И какво е това отиване в заведение "Балкан" с приятели по време на работа .Изобщо не мисля че този човек е за тази работа.
emeka- Брой мнения : 2
мария
Мария , персонала ПЛАЧЕ за нея !
ВСИЧКИ я искат !
казвам го не от мое име, а от името на хората(персонала) !
а за момчето , преки нападки нямам ,единсвено когато не разбираш и не умееш нещо вслушаи се в този който дава добри идеи
съвет бъди "вътре" в нещата
ако не си в час с персонала и те няма да са в час с теб !
разбираи ги и бъди съпричастен с тях .
ВСИЧКИ я искат !
казвам го не от мое име, а от името на хората(персонала) !
а за момчето , преки нападки нямам ,единсвено когато не разбираш и не умееш нещо вслушаи се в този който дава добри идеи
съвет бъди "вътре" в нещата
ако не си в час с персонала и те няма да са в час с теб !
разбираи ги и бъди съпричастен с тях .
SiC- Брой мнения : 3
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|