Къде Ви е тоалетната?
3 posters
Страница 1 от 1
Къде Ви е тоалетната?
Магазина Ви е много хубав и персонала е на ниво, но имам един въпрос: Къде Ви е тоалетната за клиенти?Защо не помислите за това?
Мисля, че за такъв голям магазин е нормално да има тоалетна, а не да вкарвате клиентите си в служебната......СРАМОТА.
Дано някой да не се оплаче, че няма такова помещение за клиенти. Пожелавам Ви успех.
Мисля, че за такъв голям магазин е нормално да има тоалетна, а не да вкарвате клиентите си в служебната......СРАМОТА.
Дано някой да не се оплаче, че няма такова помещение за клиенти. Пожелавам Ви успех.
mahlenka- Брой мнения : 2
Re: Къде Ви е тоалетната?
Много се извинявам, но това не е заведение.
По принцип в заведенията са длъжни да имат тоалетна, защото се сервират питиета, а ние сме магазин за дрехи.
Един въпрос: посочете ми един магазин за дрехи, в който да пише, че има обществена тоалетна?
Благодаря
По принцип в заведенията са длъжни да имат тоалетна, защото се сервират питиета, а ние сме магазин за дрехи.
Един въпрос: посочете ми един магазин за дрехи, в който да пише, че има обществена тоалетна?
Благодаря
Zeta- Брой мнения : 5
Да, тоалетна е нужна! При положение, че прекарваме там по 4-5 часа и правим сметки за десетки лева.. не знам колко кафета задържат клиентите си толкова. А тоалетни има във всички по-големи магазини, например хипермаркета като вас в съседство - Алати.
verona- Брой мнения : 2
Браво verona, точно това исках да кажа, че тоалетна наистина е нужна понеже магазина е голям и докато се обиколи трябва време.Дано и други хора мислят като нас.
mahlenka- Брой мнения : 2
Kakво аз мисля не е толкова важно, по-важно е какво трябва собственика да се замисли за да подобри обслужването в магазина. Това че подмени управител смятам че е добро начало.mahlenka написа:Браво verona, точно това исках да кажа, че тоалетна наистина е нужна понеже магазина е голям и докато се обиколи трябва време.Дано и други хора мислят като нас.
verona- Брой мнения : 2
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|